Jarle Obrestad

Pressebilde 2

Jarle Obrestad – Vegane

Nå kommer endelig oppfølgingen til de kritikerroste albumene Snipp, Snapp, Snute og Jæricana. Først ute er den ærlige og ettertenksomme singelen Vegane.

– Me menneske er ikkje alltid så enkle. Tvert imot kan me ofte, som i denne songen, vera doble. Me vil to ting, og det til og med to ting som ikkje går ihop. Men vil vera her, og me vil reisa vekk. Me vil slå oss til ro, og me er rastlause, forklarer de. – Det som er fint for Jarle Obrestad og meg, er at me kan omfamna begge delar og gje uttrykk for at det er som det er, og me kan syngja det ut, fortel tekstforfattar Helge Torvund. – Og nett denne synginga, desse orda og denne herleg, svingande musikken, tykkjer eg personleg har vorte noko av det mest fulltonende og flotte me to har fått til saman. Den fengjande fela til Øystein Knaus Fosshagen, drivet i det heile, gitarar og vokal.

Nei, dette har vorte nett slik ein oppløftande musikk som eg drøymer om å skriva tekstar til. Bare høyr sjølv!