T-Tune

Balli Beats

Denne tidløse singelen er garantert å falle i smak og få deg til å synge med i lang tid fremover.

Crainaz, T Tune, Samiho Palace ft. Balli Beats – Come my way

Artistene Crainaz, T Tune og Samiho Palace gikk sammen for å lage en post-summer låt og fikk med seg Balli Beats på produksjon. «Come my way» slippes hos alle strømmetjenester 

(dato)

Musikk er et internasjonalt språk. Man trenger ikke å forstå seg på teksten for å kunne føle en tilknytning til låta, og det har blitt klarere og klarere over tid. Dette er noe vi tenkte på når vi kom sammen for å lage «Come my way».

Businessmessig er denne låta noe alle kan nynne seg frem til i hooket. Det er catchy, gir en god dansefølelse og byr på nettopp den kjærligheten lytteren søker etter når den hører på musikk.

Følelsesmessig er denne låta en assurance til våre kjære om at alt kommer til å gå bra. Man må bare detoxe, roe ned og ta ting et steg av gangen. Og i prosessen er det veldig viktig å kose seg og danse, for livet er så skjørt. Lev i nuet.

-Vi slapp vår første singel (Vida Loca) før sommer, som blant annet ble listet på NRK P3 sin radiokanal og spillelister, sier gutta.

Artistene som står bak er:

Crainaz (Waqas Raja) er en ny frisk stemme i musikkbransjen. Sangeren/låtskriveren kombinerer melankolske melodier med silkemyke flows i sin musikk. Denne kombinasjonen sørger for å bringe en ny og spennende sound som fanger publikum på en måte som få kan. Crainaz har de siste årene teamet opp med T Tune og sammen skaper de unik kunst som vil få folkemengden syngende med.

T Tune (Tommy Jacobsen) er en allsidig artist med skarpe flows og next level ordspill. Kombinert med upåklagelige melodier byr T Tune på et helt nytt nivå av rap til den skandinaviske musikk scenen. T Tune har tidligere vært aktuell med mye musikk, men nå er Tune klar til å vise frem sitt sanne jeg.

Samiho Palace har en unik stemme som treffer enhver sjel. Kombinasjonen mellom hans melodier og hans utrolig kontrollerte vokaler skaper med en gang en tidløs R&B vibe som vil få med lytteren fra start til slutt. Han er klar til å være med å sette Norge på kartet.

Balli Beats (Balprit Singh) startet tidlig å produsere egne beats til favorittsangene sine og har hentet musikalsk inspirasjon fra alt fra Karpe, Dr. Dre, Snoop Dogg og 50 Cent til punjabi-sangerne Chamkila, Manak, Bindrakhia og Grudas Mann. Han har klart å lage sin egen sound gjennom å kombinere disse, og har klart å bygge opp navnet sitt som en allsidig artist kjent for sine originale «Balli Beats» i tillegg til å være DJ.

-Vår visjon er å få opp standarden på norsk musikk, forteller gutta. Vi er en del av et kreativt kollektiv med talentfulle kunstnere med alt fra rappere, sangere, musikkprodusenter, DJ-er, fashion designere, foto- og videografer, visuelle designere og podkast skapere. Vi er også godt koblet med noen av de største navnene i den norske musikkscenen. Sammen er vår visjon å kombinere alt dette og heve den kreative delen av bransjen slik at vi som norske kunstnere kan tilby noe friskt og nytt til publikum.