Pellus

2

Pellus ute med hyllest til norsk skisport

Her kommer sangen Norge har ventet på.

Pellus, eller Arild Trosberg som er hans egentlige navn, er en artist som har bodd utenfor Norge en god stund. Av tidligere meritter kan nevnes at han hadde med tre av sine låter på albumet med Small Affairs. Den klarte 20.plass på VG lista i 1986, og skal nå gis ut på nytt som del av «Norske Album Klassikere» 

Da han begynte å tenke på å vende hjem var det skisporten han savnet mest. – Jeg tenkte vi har jo en nasjonal sang, og sanger laget for omtrent alle landslag vi har, men ingen sang som omfavner nasjonalidretten vår, sier han. – Ut fra dette kom denne sangen til. Han har her samlet i en sang det vi alle forbinder med den sporten vi elsker mest. Her kan alle synge med, på ett veldig passende refreng til nordmenn på pallen under ski-VM i vinter, drømmer Pellus. 

Arild «Pellus» Trosberg har spilt i mange ulike sammenhenger, mange ulike stiler, og samlet erfaring. – Jeg har bare likt å lage sanger, uten å tenke for mye på at det skulle gies ut. Men gjennom konserter og andre tilfeldige opptredener, har jeg jo oppdaget at folk responderer veldig godt på låtene, forteller han. – Da ble det etter hvert naturlig å få det ut, så andre kan ta del i musikken. 

Flere sanger er på vei, men først ut er altså «Nordmenn er født med ski på beina». 

Nyt og syng med på nasjonens nye skilåt. Pellus har bestemt seg for å slå ut vingene.