Wenche Larsen

Skilsmisse ble motoren til en drøm

Wenche Larsen er 45 år, opprinnelig fra Egersund men flyttet til Mandal i februar 2015. Hun har vært opptatt av musikk siden hun var liten, og har hele tiden ønsket å være artist/låtskriver. Allerede før skolealder var det drømmen.

– I kjølvannet av en smertefull skilsmisse i 2012, så hadde jeg behov for å få ut mine følelser og tanker via musikk, sier en åpenhjertig Wenche. – Jeg startet med låtskriving for 3, 4 år siden. Det er viktig for meg å skrive rett fra hjertet. Uten filter, på min egen dialekt.

I gjennom tekstene har artisten tatt et oppgjør med livet Sitt. 

– Jeg jobbet meg igjennom svært såre følelser etter en barndom med mobbing, og et skadelig ekteskap, sier Larsen. – Gjennom låtskrivingen har jeg funnet en ventil, som gir meg en mulighet til å ta tilbake livet mitt, avslutter hun.

Wenche Larsen har en stemme som kommer fra hjertet, og det er vår påstand at den helt sikkert kommer til å berøre hjertet ditt. 

Albumet er spilt inn i Squintfarm studio i Mandal ved Lars Erik Humborstad. Musikken er mastret hos Norsk Lydstudio 

Bandet består av :
Vokal : Wenche Larsen
Piano /bass/kor: Stian Olsson
Gitar: Bengt Eirik Vagle
Trommer/bass: Per Øystein Holmesland Fuglaas Trompet: Tor Helge Løseth